Exhibition at Galleria Bronda

14.12.2011 – 31.12.2012  World Design Capital Helsinki 2012

Galleria Brondalla on ilo ja kunnia esitellä Modern Historic 1900 -huonekalukokoelma Design-pääkaupunki 2012 vuoden kunniaksi. Antti J. Kallion kokoaman mielenkiintoisen valikoiman huonekaluja ei ole aikaisemmin valmistettu tuotantoon. Kokoelman suunnittelijat ovat maineikkaita ja osin hyvin yllättäviäkin. Tuttujen suunnittelijanimien joukkoon mahtuu useampi taiteilija ja jokaisen esineen taustalla on lisäksi mielenkiintoinen tarina. Tarinat löytyvät juuri julkaistusta teoksesta Suomalaisten mestareiden huonekalut – taustoja, tarinoita ja tunnelmia.
EERO AARNIO AULIS BLOMSTEDT AKSELI GALLEN-KALLELA KIMMO KAIVANTO OIVA KALLIO YRJÖ KUKKAPURO KIMMO PYYKKÖ TIMO SARPANEVA JEAN SIBELIUS BJÖRN WECKSTRÖM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *